5,0 (0)

MUSULLU BAHARAT VE KAHVE ÖĞÜTÜCÜ MSL 1003

ÇYZ-404303 /
8694321100031
MUSULLU BAHARAT VE KAHVE ÖĞÜTÜCÜ MSL 1003
  Tükendi!  

KARGO
BEDAVA
GÜVENLİ
ALIŞVERİŞ
HIZLI
TESLİMAT


85 Gram Kahve ve Baharat Öğütme Kapasitesi

Kahve ve Baharat öğütme konusunda dengeli bir ölçü sunan makinenin haznesine, 85 gram kahve ve baharat koyabilir, bir kerede bunun hepsini çekebilirsiniz. Sonrasında taze kahvenizin lezzetinin keyfine varabilirsiniz.



Çıkarılabilir Hazne Özelliği

Çıkarılabilir hazne özelliği sayesinde daha pratik bir temizleme ve kullanım sağlar.



200 Watt Güç Kullanımı

Güç kullanımında çok fazla enerjiye ihtiyaç duymaması, enerjiden de tasarruf edilmesini sağlar. Makine çalıştığı esnada en fazla 200 watt güç kullanır.



Paslanmaz Çelik Bıçak

Dayanıklı ve uzun ömürlü bir kullanım deneyimi yaşatacak olan kahve öğütücüsünün içerisinde paslanmaz çelik bıçak yer alıyor. Paslanmaz çelik bıçak, kahvenin öğütülmesinde rol oynuyor ve malzemenin kaliteli olması, aynı zamanda sağlıklı bir kullanım da sunuyor.



Muhafaza Edilebilir Kablo

Şıklığının görüntüsünü kablo görüntüsüyle bozmadan, kabloyu muhafaza etme şansına sahipsiniz. Nerede kullanılırsa kullanılsın ortama şıklık katacak olan kahve makinesi, kablo görüntüsüyle bunu gölgelemez.


Öğütme Yapabileceğiniz Gıda Çeşitleri

Fındık, fıstık, ceviz, kuru yemiş, baharat, badem, kaju, tarhana, pudra şekeri, biber, pul biber, karabiber, sarı leblebi, çörek otu , susam, haşhaş, çerez, tohum, tarçın, zerdeçal, zencefil, toz şeker, bitki çeşitlerinden bazıları, siirt antep fıstık, toz biber yapma, kekik, salep, bulgur.


Güç: 200 W
Kapasite: 85 Gr
Motor ve Bıçak: Paslanmaz Çelik
Hazne: Çıkarılabilir
Garanti: 2 Yıl